|
 |
Sadržaj:
|
 |
Naslovna Octopus Databaza Komunikacija Pretraživanje
Bolesti riba
 |
Poslednjih 10 poruka
|
 |
 |
Sekcije - tekstovi
|
 |
 |
Posećenost
|
 |
Imali smo 125214450posećenih stranica od January 2005
|
 |
Forumi › SLATKOVODNA AKVARISTIKA › Slatkovodne tropske akvarijumske ribe › sijamski borac |
 |
Idi na stranu: 1, 2, 3, 4 Sledeća
 |
sijamski borac
Poslato: Sre Mar 04, 2009 12:14 am
|
|
 |
 |
Re: sijamski borac
Poslato: Sre Mar 04, 2009 1:59 am
|
|
 |
 |
Poslato: Sre Mar 11, 2009 2:23 am
|
|
 |
 |
Poslato: Čet Feb 18, 2010 1:25 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Čet Feb 18, 2010 4:53 pm
|
|
 |
Pridružio se: Dec 13, 2009 Poruke: 147 Lokacija: Beograd, Zeleznik
|
najverovatnije je uznemiren zbog promene sredine i vode. A to sto se zadrzava u blizini grejaca moze da bude par razloga, kolika ti je temperatura? I moj je tako stalno kulirao pored grejaca, izgleda da im odgovara toplije, ipak su to ribe koje su se prilagodili susama u prirodnom stanistu, sto znaci da moze da ga pece sunce u maloj barici i njemu ok, ili cak da bude i bez vode, zato je dvodihalica.
A sto siri skrge, mozda ti staklo ima malu refleksiju, tj. da je malo kao ogledalo kao moje pa da se ugleda u njemu i pomisli da je drugi muzijak pa hoce da se bori.
|
|
 |
Poslato: Čet Feb 18, 2010 5:53 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Čet Feb 18, 2010 6:19 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Čet Feb 18, 2010 6:29 pm
|
|
 |
Pridružio se: Jan 14, 2010 Poruke: 95 Lokacija: Nista
|
Ma u principu on je kao sve ostale ribe , nije nesto posebno agresivan ,a kod ljudi izaziva strah jer u 90% se ljudi uplase kada im prodavci ispricaju zasto ga drze samog najcesce u nekoj tegli ili casu u prodavnici ... moze da bude sa gupikama,molikama,sklarima,plati ,a za ksifoe nisam siguran jer su oni vec malo agresivniji nemog ga drzati sa barbusima i sa nekim vrstama tetri jer ce mu sve rascepati peraja,sto se ti ce skrgi i peraja on se sepuri jer mu folija odbacuje odsjaj samog sebe a on misli da je to drugi muzijak sa kojim bi da se obracuna,kod mene se desilo da se daleti i spuca u staklo kad sam ga mamio na mrest, kod mene je temp 27 i nikad mi se nije desilo da se zalepi za grejac ,kod tebe nije problem temperatura nego to sto je promenio sredinu i iza grejaca oseca sigurnost i mesto za zastitu ,posle 2-3 dana izacice i nece se vise skrivati tu sve dok ne bude u opasnosti... ako te jos nesto zanima pitaj o borcu znam dosta toga...
|
|
 |
Poslato: Pet Feb 19, 2010 5:11 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Pet Feb 19, 2010 5:20 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Sub Feb 20, 2010 9:28 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Ned Feb 21, 2010 12:35 am
|
|
 |
 |
Poslato: Ned Feb 21, 2010 12:42 am
|
|
 |
 |
Poslato: Ned Feb 21, 2010 12:06 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Ned Feb 21, 2010 2:13 pm
|
|
 |
|
Ne možeš pisati nove teme u ovom forumu Ne možeš odgovarati na teme u ovom forumu Ne možeš menjati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš glasati u ovom forumu Ne možeš da prikačiš fajlove na ovaj Forum Možeš da skidaš fajlove sa ovog foruma
|
|
 |