|
 |
Sadržaj:
|
 |
Naslovna Octopus Databaza Komunikacija Pretraživanje
Bolesti riba
 |
Poslednjih 10 poruka
|
 |
 |
Sekcije - tekstovi
|
 |
 |
Posećenost
|
 |
Imali smo 125379935posećenih stranica od January 2005
|
 |
Forumi › VODA › Fizičko hemijske osobine vode › Parametri cesmenske vode |
 |
Idi na stranu: 1, 2 Sledeća
 |
Parametri cesmenske vode
Poslato: Pon Maj 15, 2006 10:06 pm
|
|
 |
 |
Re: Parametri cesmenske vode
Poslato: Pon Maj 15, 2006 10:51 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Uto Maj 16, 2006 8:57 am
|
|
 |
 |
Poslato: Pet Maj 19, 2006 12:20 am
|
|
 |
 |
Poslato: Sub Maj 20, 2006 7:34 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Pet Maj 26, 2006 12:13 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Pet Maj 26, 2006 12:43 pm
|
|
 |
Pridružio se: Jan 28, 2005 Poruke: 1046 Lokacija: Beograd
|
Izvinjavam se na malom off topic delu u ovoj temi, ali kao moderator bih samo imao jednu molbu. Odnosi se na ovo šta je StarChaser napisala. Bilo bi lepo da se ubuduće koriste naša slove, tj. naši karakteri. Ovako pisano, kao "sch", "ch"... je veoma nečitko za većinu članova koji dolaza na naše stranice, bilo da su iz srbije, makedonije, hrvatske ili neke druge ex YU države. Mi imamo naše pismo, koje je zaista lepo i nema potrebe kvariti ga. Jedno slovo - jedan glas, zašto bežati od savršenstva?
Ukoliko neko ima problema sa našom kodnom stranom, neka jednostavno koristi slova C, S i Z. Tako je lakše za čitanje.
Hvala na razumevanju .
|
|
 |
Poslato: Pet Maj 26, 2006 1:03 pm
|
|
 |
Pridružio se: Apr 23, 2005 Poruke: 37 Lokacija: Zemun
|
Ah, ja sam zaboravila kako to vi ovde sa pismom.Sta da kazem, potrudicu se da izbacim "h", jer stvarno ne mogu stalno da prebacujem tastaturu i kodove za svaki od foruma. Naravno da je nase pismo najlepse,ali vise mi treba Eng pismo, zbog inostranih foruma.
Uzgred, Peco, videh te sa porodicom na Keju, nista se nisi promenio, a cerka ti je lutkica, i vec je stvarno veeelika.
A sad da vratim temu na pravi kolosek: dakle, kakva je zemunska voda? MOze i novobeogradska, mislim da je ista kao i u Zemunu...ili gresim?
_________________ Zaljubljeni početnik |
|
 |
Poslato: Pet Maj 26, 2006 1:11 pm
|
|
 |
Pridružio se: Jan 28, 2005 Poruke: 1046 Lokacija: Beograd
|
|
 |
Poslato: Pet Maj 26, 2006 1:27 pm
|
|
 |
Pridružio se: Apr 23, 2005 Poruke: 37 Lokacija: Zemun
|
Hahah, mislila sam "vi" kao moderatori, tj. chlanovi tima, a "ovde" kao ovde gde jesmo, svi mi sada, u ovom trenutku  Shto se izmene sa SRP na ENG tiche, pa ja sam za to isuvishe lenja 
He, pa to sa Kejom, taman mi taj shto je sa mnom bio reche da te pozovem po nadimku vezanom za neku izmenu pelena  , ja se utom zagrcnuh od smeha, okrenuh se ponovo, htedoh da te viknem, ali vec si bio dosta dalje, pa smo samo uzivali da vas sve zajedno posmatramo, a i znali smo da cemo te videti nekom drugom prilikom, pa tako prodje trenutak.
Sada stvarno vishe necu d OffTopicujem,nego se unapred zahvaljujem za parametre 
_________________ Zaljubljeni početnik |
|
 |
Poslato: Pet Maj 26, 2006 8:03 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Sub Maj 27, 2006 4:55 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Ned Maj 28, 2006 12:21 am
|
|
 |
 |
Poslato: Ned Maj 28, 2006 2:28 pm
|
|
 |
 |
Poslato: Ned Maj 28, 2006 6:23 pm
|
|
 |
|
Ne možeš pisati nove teme u ovom forumu Ne možeš odgovarati na teme u ovom forumu Ne možeš menjati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu Ne možeš glasati u ovom forumu Ne možeš da prikačiš fajlove na ovaj Forum Možeš da skidaš fajlove sa ovog foruma
|
|
 |